• Gratis verzending vanaf €150     • Gratis bezorgen binnen NL      • Meerdere fysieke winkels      • Diverse demo’s bij u thuis     • Garantie op gebruikte artikelen

Dutch NL English EN

Hoog laag bed

Nieuw of gebruikt hoog laag bed kopen

De Zorg Discounter is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte hoog laag bedden. Binnen onze webshop en zorg winkel bieden we u altijd een ruime keuze aan diverse uitvoeringen en modellen. Ook als u op zoek bent naar een tweedehands hoog laag bed staan we voor u klaar. Een goede nachtrust bevorderd uw lichamelijke welzijn.

Maar, een comfortabel bed zorgt er ook voor dat u op een veilige manier in en uit bed kunt stappen. Zeker op oudere leeftijd of in tijden een verminderde mobiliteit is dit noodzakelijk. Zo kunnen er geen gevaarlijke situaties ontstaan en kunt u altijd genieten van een goede nachtrust. Een hoog laag bed kopen doet u dan ook het beste in de webshop of zorgwinkel van de Zorg Discounter. Daarbij heeft u de keuze uit een tweedehands of een nieuwe hoog laag bed.

Deze bedden zijn eenvoudig zelf in hoogte aan te passen door middel van een afstandsbediening. Dit maakt de verzorging makkelijker en zorgt ervoor dat u op een verantwoorde en veilige manier zelf in en uit bed kunt stappen. Ook voor andere zorgartikelen staan we voor u klaar. Uiteraard bent u daarbij altijd zeker van een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Hoog laag bed

Hoog laag bed kopen bij de Zorg Discounter

Of u nu graag een sta op stoel wilt kopen of dat u zich wilt oriënteren op de aankoop van een hoog laag bed, we voorzien u altijd van een maatwerk advies. Zo weet u zeker dat het zorgartikel past bij uw persoonlijke situatie en wensen. Ook voor reparatie en installatie na de aankoop kunt u rekenen op onze klantvriendelijke service.

Natuurlijk kunt u onze winkel of webshop ook bezoeken als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte scootmobiel Op deze manier bent u zowel binnen als buitenshuis voorzien van het comfort en de veiligheid die u nodig heeft. Op deze manier kunt u zich langer zelfstandig blijven bewegen wat een positieve invloed heeft op uw welzijn.

Als u een hoog laag bed wilt kopen, dan zorgen we er altijd voor dat deze snel en correct bij u thuis wordt afgeleverd en geïnstalleerd. Zo kunt u direct gebruik gaan maken van het door u gewenste zorgartikel. Of dat nu gaat om een rollator van de Zorg Discounter, of de aankoop van een hoog laag bed.