• Gratis verzending vanaf €150     • Gratis bezorgen binnen NL      • Meerdere fysieke winkels      • Diverse demo’s bij u thuis     • Garantie op gebruikte artikelen

Dutch NL English EN

Rollator kopen in Den haag

Als u een rollator wilt kopen of huren in Den Haag, bent u bij de Zorg Discounter aan het juiste adres. We bieden een ruim assortiment nieuwe en gebruikte rollators van hoge kwaliteit. Daarnaast heeft u bij ons tevens de mogelijkheid om een rollator te huren voor een korte of lange periode. Uiteraard bent u daarbij verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsgarantie.

Een rollator is een handig zorg hulpmiddel dat de beweging stimuleert en u tegelijkertijd de ondersteuning geeft die u nodig heeft. Dit kan zijn omdat uw mobiliteit tijdelijk te wensen overlaat of omdat u moet revalideren na een medische ingreep. Daarnaast biedt een rollator ook zekerheid en veiligheid en draagt het bij aan uw zelfstandigheid en welzijn. Een rollator van de Zorg Discounter is geschikt voor binnen en buitenshuis. Ze zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en modellen.

Hierbij kunt u denken aan een rollator met boodschappenmandje of zitplaats. Ze zijn licht van gewicht en daarom ook makkelijk mee te nemen in de auto of het openbaar vervoer. Zo kunt u altijd beschikken over een comfortabele en veilige ondersteuning tijdens het lopen. Daarnaast zijn de meeste rollators in ons assortiment inklapbaar waardoor ze makkelijk op te bergen en mee te nemen zijn.

Nieuwe en gebruikte rollator van de Zorg Discounter in Den haag

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte rollator in Den haag, in de winkels van de Zorg Discounter vindt u altijd het zorg hulpmiddel dat past bij uw situatie. Ook als u liever een rollator wilt huren staan we voor u klaar. We bieden diverse soorten rollators aan welke geschikt zijn voor de verhuur. Desgewenst zorgen we tevens voor een snelle bezorging zodat u nooit lang op uw loophulpmiddel hoeft te wachten.

Bij de Zorg Discounter in Den Haag zijn we tevens gespecialiseerd in reparatie en installatie van diverse soorten hulpmiddelen en rollators. Uiteraard bieden we ook een ruim assortiment aan accessoires die u in combinatie met uw rollator kunt gebruiken. Hierbij kunt u denken aan een handig en ruim boodschappenmandje of een stevige zitplank. Zo heeft u ook onderweg altijd de beschikking over een veilige zitplaats als dat nodig is.

Een rollator kopen bij de Zorg Discounter in Den Haag verzekerd u altijd van de beste kwaliteit. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u kiest voor een nieuwe of tweedehands rollator. Uiteraard kunnen we u ook altijd voorzien van een passend advies.

Maak een keuze uit ons ruime assortiment rollators in onze webshop, of bezoek één van onze vestigingen in Den Haag.