• Gratis verzending vanaf €150     • Gratis bezorgen binnen NL      • Meerdere fysieke winkels      • Diverse demo’s bij u thuis     • Garantie op gebruikte artikelen

Dutch NL English EN

Tweedehands zorgartikelen omgeving Den Haag

Als u op zoek bent naar tweedehands zorgartikelen bent u bij de Zorg Discounter in Den Haag aan het juiste adres. Zowel online als in onze fysieke winkels bieden we een ruime keuze aan diverse soorten gebruikte zorgartikelen van hoge kwaliteit. Hierbij kunt u denken aan rolstoelen, scootmobielen, loophulpmiddelen en zorgartikelen voor in de badkamer. Uiteraard bent u bij ons altijd verzekerd van een uitstekende service en prima prijs-kwaliteitsgarantie. Voor tweedehands zorgartikelen in Den Haag bent u bij ons dan ook van harte welkom.

Zorgartikelen vergroten uw welzijn, comfort en veiligheid. Niet alleen binnenshuis, maar zeker ook daarbuiten. Ze worden vaak gebruikt als extra comfort of hulp noodzakelijk is. Hierbij kunt u denken aan lichamelijke klachten die zorgen voor een beperking van de bewegingen of andere medische aandoeningen die de mobiliteit en stabiliteit beïnvloeden.

Aanpassingen en hulpmiddelen bieden dan uitkomst. Binnenshuis kunt u denken aan zorgartikelen in de badkamer of op het toilet. Ook sta-op stoelen, rollators en looprekken zorgen voor het nodige comfort in uw woning. Zeker in de badkamer waar vloeren vaak glad en nat kunnen zijn, geven de tweedehands zorgartikelen van de Zorg Discounter in Den Haag een hoge mate van comfort en veiligheid.

Online tweedehands zorgartikelen kopen in Den Haag

Als u op zoek bent naar betaalbare gebruikte zorgartikelen in Den Haag, heeft u bij de Zorg Discounter altijd de keuze uit een gevarieerd assortiment. Natuurlijk tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding waardoor onze artikelen passend zijn binnen elk budget. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u op zoek bent naar een tweedehands scootmobiel of een gebruikte sta-op stoel.

De door ons aangeboden zorgartikelen worden allemaal geselecteerd op kwaliteit en functionaliteit. Doordat we beschikken over onze eigen werkplaats kunnen we tevens kleine reparaties uitvoeren of onderdelen vervangen als dat nodig is. Natuurlijk brengen we de door u uitgekozen tweedehands zorgartikelen ook graag bij u thuis in de omgeving van Den Haag. Of u onze zorg hulpmiddelen nu online besteld of in één van onze zorg winkels koopt in Den Haag.

Daarbij hanteren we een snelle levering zodat u direct gebruik kunt maken van uw gebruikte zorgartikelen. Ook op onze tweedehands hulpmiddelen ontvangt u de garantie die u gewend bent van de Zorg Discounter in Den Haag.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u interesse heeft in tweedehands zorgartikelen in Den Haag. Langskomen in één van onze vestigingen in Den Haag mag natuurlijk ook.