• Gratis verzending vanaf €150     • Gratis bezorgen binnen NL      • Meerdere fysieke winkels      • Diverse demo’s bij u thuis     • Garantie op gebruikte artikelen

Dutch NL English EN

Zorgartikelen van De Zorg Discounter in Den Haag

Als u op zoek bent naar nieuwe en gebruikte zorgartikelen in Den Haag bent u bij de Zorg Discounter van harte welkom. Binnen onze fysieke winkels én online bieden we een ruim assortiment hoogwaardige zorg hulpmiddelen aan tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Onze zorgartikelen verhogen uw welzijn in en rondom het huis. Daarnaast dragen ze bij aan een veilige en comfortabele leefomgeving waarin u zich zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven bewegen.

De beste zorgartikelen in de omgeving van Den Haag vindt u dan ook bij de Zorg Discounter. Zelfstandig blijven wonen en bewegen draagt bij aan ons welzijn. We ervaren een grote mate van vrijheid als we kunnen verblijven in onze eigen vertrouwde omgeving. Toch is dit niet altijd mogelijk zonder de juiste aanpassingen. Soms kan de mobiliteit aangetast worden door toedoen van lichamelijke klachten, ouderdom of naar aanleiding van een revalidatie.

Om te voorkomen dat u opgenomen moet worden in een verzorgingstehuis, dient u te kunnen beschikken over de juiste zorgartikelen die u de ondersteuning bieden die u op dat moment nodig heeft. Gelukkig heeft u bij de Zorg Discounter altijd een ruime keuze tussen nieuwe en gebruikte zorgartikelen in Den Haag. Niet alleen in onze fysieke zorg winkels, maar natuurlijk ook online.

Online zorgartikelen bestellen in Den Haag

Bij de Zorg Discounter bent u altijd verzekerd van hoogwaardige zorgartikelen en een uitstekende service. Zo bieden we u de mogelijkheden van demonstraties aan huis, en staan we tevens voor u klaar als er reparaties of installaties verricht moeten worden. Als u op zoek bent naar nieuwe of tweedehands zorgartikelen in Den Haag, vindt u in onze webshop altijd een ruime keuze. Hierbij kunt u denken aan scootmobielen, rollators, looprekken, opvouwbare wandelstokken of hulpmiddelen voor in de douche of op het toilet.

Zo bieden we een ruime keuze aan zorgartikelen voor in de badkamer zoals douchekrukken, badplanken en anti slip bad en douchematten. Ze verhogen uw veiligheid en comfort op een aangename manier. Naast nieuwe zorg hulpmiddelen biedt de Zorg Discounter ook een ruime keuze aan gebruikte zorgartikelen in Den Haag.

Ook onze tweedehands scootmobielen, rolstoelen en rollators overtuigen door hun fijne kwaliteit en functionaliteit. De zorgartikelen van de Zorg Discounter in Den Haag kunt u zowel online als in onze winkels bestellen. Uiteraard zorgen we voor een snelle levering zodat u direct gebruikt kunt maken van het door u bestelde artikel. Desgewenst zorgen we tevens voor de montage of installatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u interesse heeft in zorgartikelen in Den Haag. Langskomen in één van onze vestigingen in Den Haag mag natuurlijk ook.