• Gratis verzending vanaf €150     • Gratis bezorgen binnen NL      • Meerdere fysieke winkels      • Diverse demo’s bij u thuis     • Garantie op gebruikte artikelen

Dutch NL English EN

Zorgartikelen huren in Den Haag

Zorgartikelen huren in Den Haag doet u natuurlijk bij de Zorg Discounter. We bieden een ruime keuze aan zorg hulpmiddelen welke geschikt zijn voor de verhuur. Daarbij bent u altijd verzekerd van een prima service en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of u zorgartikelen wilt huren voor één dag of een langer tijdsbestek. De specialisten van de Zorg Discounter staan graag voor u klaar als u zorgartikelen wilt huren in Den Haag.

Natuurlijk zorgen we desgewenst ook voor een snelle bezorging en monteren we het door u bestelde zorgartikel graag voor u. Zorgartikelen huren in Den Haag doet u dan ook het beste bij de Zorg Discounter. Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Het draagt positief bij aan de kwaliteit van leven als we zolang mogelijk in de vertrouwde omgeving van ons huis kunnen verblijven.

Met het huren van zorgartikelen bij de Zorg Discounter in Den Haag is dat mogelijk. We bieden diverse soorten hulpmiddelen aan die u te allen tijde voorzien van de juiste ondersteuning, veiligheid en comfort. Hierbij kunt u denken aan rolstoelen, rollators, scootmobielen of sta-op stoelen. Maar, ook als u een po stoel, elleboogkrukken of een douchestoel wilt huren in Den Haag staat ons team voor u klaar.

Zorgartikelen huren bij de Zorg Discounter in Den Haag

Zorgartikelen huren in Den Haag doet u bij ons tegen uitstekende voorwaarden en lage tarieven. Omdat we beschikken over onze eigen vakmensen kunnen we tevens zorgen voor een correcte installatie van het door u gehuurde zorg hulpmiddel. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige werking en gebruik. Daarnaast verzorgen we desgewenst diverse demonstraties aan huis. Hierbij kunt u denken aan een demonstratie over de werking van een scootmobiel en hoe u deze zelf op een veilige manier kunt bedienen.

Zorgartikelen huren in Den Haag doet u bij de Zorg Discounter altijd voordelig en tegen flexibele voorwaarden. Zo zit u niet vast aan een bepaalde huurtermijn en kunt u het huren van uw zorgartikelen verlengen en stopzetten wanneer u dat wilt. Of dat nu gaat om het huren van zorgartikelen zoals een rollator, douchestoel of sta-op stoel voor in de woonkamer.

Ook als u een hoog-laag bed wilt huren in Den Haag staat de Zorg Discounter voor u klaar. Uiteraard worden onze bedden compleet geleverd met papegaai en bedranden. Als u zorgartikelen wilt huren in Den Haag bent u bij de Zorg Discounter aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of kom langs in één van onze filialen.